Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
Покажи:
Промоция
Мъжки чехли на популярната марка Mania. Изработени от естествена кожа. Анатомичната кожена..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Цвят - Черен;

№:
Your Save:23.90лв.
Save: 50%
Special Offer valid until: 0000-00-00
Manufacturer: Mania
Model: 3380
SKU: 3380
Stock Status: Instock
Product Quantity: 3
Views: 574
Sales: 1
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
47.90лв. 24.00лв.
Мъжки сандали от Bulldozer. Ходилото е анатомично оформено и удобно. Изработени са от изкуствена к..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Метод на пристягане - Велкро; Цвят - Черен; Материал външна част - Изкуствена кожа; Материал вътрешна част - Текстил;

№:
Manufacturer: Bulldozer
Model: 12306001
SKU: 12306001
Stock Status: РАЗПРОДАДЕНО
Product Quantity: 0
Views: 389
Sales: 1
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
52.00лв.
Мъжки сандали от Bulldozer. Ходилото е анатомично оформено и удобно. Изработени са от изкуствена к..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Метод на пристягане - Велкро; Цвят - Сив; Материал външна част - Изкуствена кожа; Материал вътрешна част - Текстил;

№:
Manufacturer: Bulldozer
Model: 12306200
SKU: 12306200
Stock Status: РАЗПРОДАДЕНО
Product Quantity: 0
Views: 464
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
52.00лв.

Магазин Solo ви предоставя възможността да пазарувате модерни мъжки спортни сандали онлайн с изключително качество на изработка, каквито трудно бихте открили в по-голяма част от търговските центрове. Това е двойно предимство за потребителите от по-слабо населени региони от страната, където магазините рядко предлагат обувки на утвърдени световноизвестни производители. Нашият каталог предлага богата гама продукти за летният сезон, опция за светкавично пазаруване и едни от най-достъпните цени за артикули от такава класа. 

Селекцията ни представя най-харесваните и продавани спортни сандали за мъже от новите колекции на двете български обувни компании, които са си спечелили последователи в редица европейски държави - Bulldozer и Mania. Високото ниво на използваните технологии и материали прогресивно засилва привържениците им на чуждестранна територия, както и разбира се, на българският пазар. Рядко срещаната достъпна цена за първокласните обувки допълнително поддържа интересът към тях.

Постоянното им търсене е причина магазинът ни да представя голям процент от моделите на тези две родни марки, като по този начин рекламират българската обувна промишленост пред хиляди и милиони потребители. Mania и Bulldozer разполагат с достатъчен брой разработки във всеки стил, които смело си съперничат с най-изтъкнатите световни дизайнери на обувки зае мъже.

Ежедневни удобни модели в спортен стил

Небрежните спортни мъжки сандали са предпочитано решение от изключително голям процент мъже, през най-горещите дни от летният сезон. Отвореният дизайн през тези периоди е единствената възможност за интензивен приток на въздух до кожата на краката, което я поддържа свежа и здрава, ограничавайки опасността от развитие на микози. Сандали, чехли и джапанки са няколкото разновидности на този дизайн, а българският производител предлага варианти с изключително атрактивна визия и деликатен за стъпалото материал. 

Конструкцията на сандалите е проектирана в спортен стил, който определя и издръжливостта им на продължително натоварване. Подметката е мека и анатомична, с шокабсорбираща функция и изразен грайфер, което е идеалната конструкция за продължително ходене пеш или стоене на крак. 

Горната част на сандалите също е оптимизирана към продължителни часове носене с удобни еластични велкро ленти, които се регулират спрямо особеностите на стъпалото. Абсолютен комфорт и максимална защита за крака – ето какво привързва хиляди потребители към родните ни летни обувки за мъже. 

Универсални за лятото 

Представените спортни сандали мъжки в каталога ни са подходящи за мъже на всякаква възраст, като добавят младежка и модерна нотка към визията. Съчетават се сполучливо с небрежно спортно и спортно-елегантно лятно облекло, както и с непреходният Casual стил, който повечето господа обличат периодично. 

Измежду моделите в категорията присъстват и изключително стилни сандали мъжки спортни, които се съчетават красиво и с по-елегантните облекла от летният мъжки гардероб. Разбира се, строго официалните дрехи правят изключение, но стилните джинси, блейзъри, спортно-елегантни сака и ризи с къс ръкав изглеждат повече от ефектно в тяхната компания. 

Летните предложения на Bulldozer и Mania са прекрасен избор за всички събития в летният сезон, включително и за ежедневният график в офиса. С леките и проветриви модели на краката, работният ви ден при температури над 30 гр. ще премине неусетно и с двойно по-добро настроение. 

Естествена кожа и анатомична подметка

Сандалът е неразделна взаимодействаща си комбинация от подметка и материал, покриващ горната част на стъпалото. Качеството на всяко от тях е решаващо за удобството и устойчивостта на обувката. Естествената кожа от векове е уникален по рода си материал, чиято красота, мекота и трайност са известни на всеки потребител. Еднакво функционална и удобна при изработка на затворени и открити обувки, тя участва в изработката на най-предпочитаните и търсени модели.

Нашата категория предлага кожени модели от натурален произход, отличаващи се с уникална визия и дизайн. Към това им качество е добавена и изключителна устойчивост на скъсване и деформации, а всички тях можете да си осигурите на много достъпна цена.

При болка, схващане  или оток в долните крайници, вероятно ще бъде необходимо да се насочите към откриване на правилните ортопедични обувки за лятото. Единствено те биха могли да ви осигурят подкрепата и комфортът, за да посрещнете ежедневните предизвикателства. Селекцията ни мъжки сандали спортни и чехли предлага разнообразни предложения с анатомично оформена долна част, която ще ви накара да забравите напълно умората, а всяка крачка ще бъде придружено с чувство на лекота и отмора.