Продукти, добавени за сравняване: 0
Подреди по:
Покажи:
Промоция
Мъжки чехли на популярната марка Mania. Изработени от естествена кожа. Анатомичната кожена..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Цвят - Черен;

№:
Your Save:23.90лв.
Save: 50%
Special Offer valid until: 0000-00-00
Manufacturer: Mania
Model: 3380
SKU: 3380
Stock Status: Instock
Product Quantity: 7
Views: 357
Sales: 1
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
47.90лв. 24.00лв.
Мъжки сандали от Bulldozer. Ходилото е анатомично оформено и удобно. Изработени са от изкуствена к..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Метод на пристягане - Велкро; Цвят - Черен; Материал външна част - Изкуствена кожа; Материал вътрешна част - Текстил;

№:
Manufacturer: Bulldozer
Model: 12306001
SKU: 12306001
Stock Status: РАЗПРОДАДЕНО
Product Quantity: 0
Views: 301
Sales: 1
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
52.00лв.
Мъжки сандали от Bulldozer. Ходилото е анатомично оформено и удобно. Изработени са от изкуствена к..
Attributes:
  Атрибути обувки:
  Метод на пристягане - Велкро; Цвят - Сив; Материал външна част - Изкуствена кожа; Материал вътрешна част - Текстил;

№:
Manufacturer: Bulldozer
Model: 12306200
SKU: 12306200
Stock Status: РАЗПРОДАДЕНО
Product Quantity: 0
Views: 335
Date Available: 2017-11-19
Requires Shipping: Yes
52.00лв.

Вече можете да закупите качествени, удобни и с модерен дизайн мъжки спортни сандали онлайн. Защо да се задоволявате с посредственото качество, предлагано в повечето физически магазини в отдалечените региони на страната, след като имате неограничен достъп до изделия на утвърдени производители. Нашият електронен магазин ви предлага богат избор от модели, удобен начин на пазаруване и възможно най-ниски цени.

В тази категория са подбрани мъжки спортни сандали от последните колекции на родните грандове в обувната промишленост – Bulldozer и Mania. Това са марките, които са все по-търсени както на родния пазар, така и в редица европейски държави, поради отличното съотношение между качество и цена при техните изделия.

В нашия електронен магазин тези две български марки присъстват неизменно в почти всяка категория спортни и ежедневни обувки. Това се дължи на сериозното търсене на техните продукти, които са идеалната алтернатива на изделията на престижните европейски брандове. Mania и Bulldozer създават продукт, който е 100% конкурентен на марковите изделия. Тяхната продукция не отстъпва по качество и визия, а в същото време е невероятно изгодна за родния потребител.

В тази категория са представени:

Удобни ежедневни мъжки сандали със спортен дизайн

Класическите мъжки спортни сандали са идеалното решение за горещите месеци от годината, когато всички предпочитат да се наслаждават на свободата и комфорта, който дават отворените обувки. В това отношение джапанките, чехлите и сандалите нямат удачна алтернатива, тъй като само те могат да осигурят оптимално проветрение на стъпалата.

Сандалите със спортен дизайн са предпочитани от мъжете от всяка възраст, тъй като се вписват чудесно в ежедневния гардероб на всяка възрастова група. Единственото облекло, с което комбинирането им е неуместно са официалните тоалети. През останалото време спортните сандали са перфектната комбинация с ежедневните Casual и по-спортни дрехи.

Спортният дизайн на моделите, представени в този раздел личи както при формата и конструкция на подметките, така и при горната – лицева част. Това показва, че изделията са пригодени за интензивно носене и са подходящи за най-активната част от потребителите. Перфектните характеристики на сандалите на двете български марки гарантират удобство и максимална защита на стъпалата при интензивно носене.

Идеалната ежедневна обувка за лятото

Сред моделите, представени в този раздел ще забележите и невероятно стилни мъжки спортно елегантни сандали. Те са тези, които можете да комбинирате с почти всички тоалети в своя гардероб, като изключение правят, разбира се само строго официалните костюми и дрехи. Със сандалите на Bulldozer и Mania можете да ходите на работа, на разходки, на среща с приятели и на купони, без да се притеснявате, че облеклото ви е неуместно.

Анатомична подметка

Ако страдате от болки, схващания и отоци в долните крайници, то намирането на подходящи ортопедични обувки за лятото ще бъде задължително, тъй като останалите модели няма да могат да ви осигурят комфортна, от който се нуждаете. В колекцията от мъжки сандали и чехли, представени тук, ще срещнете оптимален избор от модели с анатомична подметка. Те са най-доброто, което можете да направите за уморените си ходила.

Модели от естествена кожа

Естествената кожа няма аналог при материалите, използвани за изработката на обувки. Както при затворените модели, така и при летните решения, тя си остава материал без конкуренция по отношение на визия, здравина и удобство. Кожените мъжки спортни сандали от този раздел притежават непринудено луксозно излъчване, наред с невероятна здравина и устойчивост на износване и деформации в комбинация с най-ниската възможна цена.