Кои сме ние ?

„Преди година се разхождах в София търсейки си чифт обувки за сватбата на един близък приятел, която щеше да е след един ден. Единия магазин имаше точния модел, но не точния цвят. В другия магазин имаше точния цвят, но не и точния модел. Прекарах останалия час в мола, обикаляйки от магазин в магазин, но накрая се прибрах в нас без нови обувки и честно казано малко изнервен.” –  Д.Ивайлов на Solo.bg

У дома, Димо се опитал да потърси обувки за него онлайн, но уви, отново неуспешно. Макар да имало много сайтове и голям избор, нито един не доставял бързо и не предлагал опцията да се пробват преди да се платят (Защото, както сами разбирате Димо е доста придирчив, като става въпрос за обувки :).

И така Solo.bg се появи на пазара.

С прогреса на интернет културата  и забързания и динамичен начин на живот в България се родиха стотици онлайн магазини. И макар конкуренцията да е огромна, има някои неща, които смятаме, че ни правят по-добри от другите.

Ето няколко причини хората да ни се доверяват :

  • Лесна и семпла навигация.

От таблет, телефон или компютър, Вие не губите време в търсене на желаното, а го откривате лесно и бързо.

  • Всички артикули са налични на склад. Няма посредници!

Това означава експресна доставка! Също така можете да очаквате адекватни отговори на специални въпроси свързани с артикулите, защото те са при нас в нашия склад.

  • Обслужване и комуникация

Можете да ни потърсите през: телефон, онлайн чат, имейл, фейсбук, viber. А ние сме насреща за да Ви отговорим.

Операторите  са наясно с всички аспекти на всеки артикул и са винаги на линия, готови да помогнат на всеки.

  • Безплатна Доставка

До врата, до офис, до село. Няма значение. Без скрити такси и комисионни. Няма излишно натоварване с калкулатори на цена за доставка и подобни.

  • Преглед, Тест и ясни, прости правила за връщане на артикули.

Плащате чак след като видите, премерите и одобрите поръчания артикул. А ако размислите в рамките на указания срок, няма проблем! Връщате ни продукта, а ние Ви връщаме парите.

  • Коректност

Ние сме коректни към нашите клиенти, защото знаем, че те са нашите работодатели.

Коректността към клиентите е спазването на срокове, създаването на неподвеждащи оферти, адекватното уреждане на рекламации и други.

 

Ние вярваме, че скоростта с която клиента получава онлайн-покупката си играе много важна роля в това, какво той ще мисли за пазаруването онлайн в бъдеще, затова в Solo.bg ние се фокусираме продуктите ни да достигнат до нашите клиенти възможно най-скоро. За да постигнем това, ние имаме на склад всички артикули и за разлика от други онлайн-магазини, нашите продукти са физически налични в нашия склад.

 

Приятно онлайн пазаруване !